Wie ben ik

Mijn naam is Kim Noij. Ik ben 50 jaar en woon in de buurt van Nijmegen. Ook al blijf ik gevoelig, ik heb een fijn en stabiel leven. Ik heb een vaste baan, een eigen praktijk en ben daarnaast moeder van twee lieve tieners.

 

Na enkele depressies en burn-outs, zag ik in dat het belangrijk was om terug te keren naar mezelf. Naar wie ik in de basis ben, met al mijn kwaliteiten en talenten. Door deze transformatie, is het mij gelukt om al jarenlang klachtenvrij te leven. Omdat ik andere vrouwen deze mooie ervaring ook gun en ik niet wil, dat ze met deze klachten zolang rondlopen als ik heb gedaan, heb ik een opleiding tot coach gevolgd en ben ik mijn praktijk gestart.

 

Dus heb je als vrouw last van een depressie of een burn-out? Ik inspireer je graag met mijn ervaringen. Omdat ik weet hoe het voelt, wil ik je vooral het gevoel geven dat je gehoord wordt. Zodat je weer mooie stappen kunt gaan zetten in jouw toekomst.

 

Fijn om jou binnenkort in mijn praktijk te mogen ontmoeten of online!

 

Neem contact op