Wie ben ik

Heb je last van depressieve klachten, burn-out of hsp en ben je als vrouw op zoek naar een sprankje hoop? Dan kan ik jou als ervaringscoach, met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van depressie en diverse andere ervaringen, helpen jezelf te helpen.

Mijn naam is Kim Noij. Ik ben 47 jaar en woon in de buurt van Nijmegen. Ondanks dat ik gevoelig blijf voor bepaalde klachten, heb ik toch een stabiel en fijn leven. Naast een vaste baan, heb ik mijn eigen praktijk. Ook zorg ik als alleenstaande moeder in co-ouderschap voor twee lieve kinderen in de puberleeftijd. En heb ik lieve familie en vrienden om mij heen.

Ik inspireer je graag met mijn verhaal om weer te gaan leven in plaats van te overleven. Ik wil je vooral het gevoel geven dat je gehoord wordt en dat je er mag zijn zoals je bent. Zodat je weer hoop krijgt voor de toekomst.

Fijn om jou binnenkort in mijn praktijk te mogen ontmoeten!

 

Neem contact op