Sessies

Naast mijn jarenlange ervaring op het gebied van depressie en burn-out, heb ik ook ervaring met postnatale depressie, hsp (hoogsensitief persoon), echtscheiding, ontslag, chronische hoofdpijn en chronische nekklachten (whiplash).

Naast deze ervaringen, heb ik een opleiding tot Basis Coach gevolgd bij Albert Sonnevelt. Deze opleiding heeft als doel, dat je als coach leert om mensen te begeleiden, die willen weten wie zij in de basis zijn. Tijdens mijn sessies (die zowel in mijn praktijk mogelijk zijn, als online), wordt het coachmodel van de Basis Coach als leidraad gebruikt. De opbouw van de sessies ziet er als volgt uit:

Sessie als ervaringsdeskundige:
In de eerste sessie maken we kennis met elkaar en mag jij mij alles vertellen wat je aan mij kwijt wilt. Bijvoorbeeld dingen die je misschien niet tegen jouw directe omgeving durft te zeggen, omdat je bang bent dat ze zich zorgen gaan maken. Ik wil je vooral het gevoel geven dat je gehoord wordt en dat je er mag zijn zoals je bent. Vervolgens mag je aan mij van alles vragen. Zoals bijvoorbeeld: welke behandelvormen heb jij gevolgd? Welke medicijnen heb jij gebruikt? En wat heeft jou het beste geholpen? Ik kan jou dan ook meer vertellen, over dat ik depressie niet zie als een ziekte, maar als een transformatieproces dat mij enorm in mijn kracht heeft gezet. 

Sessies als ervaringscoach:
Zoek jij hulp om ook weer in jouw kracht te komen, dan ga ik graag met jou aan de slag. Aan de hand van vragen die ik stel, ga je zelf ontdekken, welke kwaliteiten en talenten zichtbaar worden als jouw gedragspatronen wegvallen. Dus wie jij in de basis bent. Zodat je weer mogelijkheden kunt gaan zien om jouw leven nog waardevoller en vitaler te maken. En het geluk in jouw leven weer op te pakken.